Όροι χρήσης

Πριν μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στις ιστοσελίδες μας, σας καλούμε να διαβάσετε με προσοχή τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς. Οι παρακάτω όροι, συνιστούν τις προϋποθέσεις με τις οποίες συναλλάσσεται η Divinajewel, τηρουμένης της αρχής της καλής πίστης και σύμφωνα με το Ν. 2251/1994 περί Προστασίας του Καταναλωτή.

Η Divinajewel διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει μονομερώς και χωρίς προειδοποίηση τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τους εμπορικούς νόμους. Η Divinajewel αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

H Divinajewel δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφουν κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας.

Περιορισμός ευθύνης

Η Divinajewel ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητάς τους. Η Divinajewel ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελμένων προϊόντων και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν φέρει ευθύνη για πιθανά τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης, η Divinajewel ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα και υπηρεσίες ή πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο που αναρτάται στην ιστοσελίδα μας συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Divinajewel και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading (εκτός από τα σημεία που επιτρέπουμε), μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Divinajewel. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Divinajewel καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα Divinajewel και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στις ιστοσελίδες Divinajewel δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες των ιστοσελίδων μας αποδέχονται, συναινούν και συνομολογούν ότι θα κάνουν σύννομη χρήση αυτών. Η αγορά εμπορευμάτων μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος επιτρέπεται μόνο από χρήστες που έχουν το νόμιμο δικαίωμα να συνάπτουν συμβάσεις κι έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα όπως ορίζεται στην ελληνική νομοθεσία. Οι χρήστες περαιτέρω αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας και το ηλεκτρονικό κατάστημα μας για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Ασφάλεια

Η Divinajewel αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος επιτυγχάνεται με τους εξής τρόπους:
Πληρωμές: Για τις πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτων μεταφέρεστε σε περιβάλλον του Paypal ή της τραπεζας Eurobank και ποτε δεν θα σας ζητηθεί από το ίδιο το site να εισαγετε αριθμο καρτας ή οποιοδηποτε άλλο προσωπικο στοιχείο πληρωμής.
Αναγνώριση Πελάτη: Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα του Divinajewel δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών.
Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων: Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης. Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall):Η πρόσβαση στo σύστημα του Divinajewel ελέγχεται από firewall σε επιπεδο server, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.
Κρυπτογράφηση: Σε όποιο σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κ.τ.λ.) υπάρχει κρυπτογράφηση SSL Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κατά την παραγγελία και εφόσον ο χρήστης / πελάτης έχει συνδεθεί με το username και το προσωπικό του κωδικό στο ηλεκτρονικό κατάστημα, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και το σύστημά μας κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σας τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα.

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού εμπορίου. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος είναι εμπιστευτικές και η Divinajewel έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα: Η Divinajewel δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Καμία πληροφορία σας δεν χρησιμοποιείται από τρίτους. Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους. Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Αγορά Προϊόντων

Για να διευκολύνουμε την αναζήτηση σας, έχουμε επιλέξει μία απλή διαδικασία: Χρησιμοποιώντας την επιλογή αναζήτηση θα οδηγηθείτε εύκολα στο συγκεκριμένο προϊόν που επιθυμείτε. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προβείτε σε παραγγελία συμπληρώνετε την φόρμα παραγγελίας στην ελληνική γλώσσα. Η εταιρεία κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελία του να επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο +3069ΧΧΧΧΧΧΧ ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου. Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα επιβεβαιώνει την λήψη της παραγγελίας και θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας, θα λάβετε και δεύτερο και επιβεβαιωτικό e-mail με τα προϊόντα που θα σας αποσταλούν. Κατά την εξέλιξη της παραγγελίας σας μπορεί να λάβετε μια σειρά αυτοματοποιημένων e-mail, τα οποία θα αναφέρουν τη πρόοδο της παραγγελίας. Σε περίπτωση που στη παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail. Εναλλακτικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας. Παρακαλούμε να φροντίζετε για την παραλαβή τους και την φύλαξή τους καθ’ όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :
1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας επιλέγοντας το εικονίδιο «αφαίρεση».
2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το +30ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας. H δυνατότητα αυτή σας παρέχετε μέχρι την στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για τη αποστολή της παραγγελίας σας.

Τιμές πωλούμενων προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται σε κάθε προϊόν έχει συμπεριληφθεί και ο ΦΠΑ. Η Divinajewel διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές.
Αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναγραφή των στοιχειών και των τιμών που παραθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές και χαρ/κά προϊόντων. Για το λόγο αυτό σάς συνιστούμε στις προσφορές, πριν από κάθε πληρωμή και την ολοκλήρωση της παραγγελία σας να επικοινωνείτε για επιβεβαίωση της τιμής αυτής με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο +30ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας είναι δυνατόν να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
Α. Το προϊόν έχει καθυστερήσει λόγω αδυναμίας στην προμήθεια των απαραίτητων υλικών:
Στην περίπτωση αυτή, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του από εμάς.
Β. Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο:
Ανάμεσα στα προϊόντα που εκθέτουμε υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιο προϊόν να μην παράγεται πλέον. Σε αυτή την περίπτωση θα σας ενημερώσουμε και θα σας προτρέψουμε στην αγορά κάποιου άλλου.
Γ. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.
Δ. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Ενημερωτικά e-mail (newsletters)

Η ενημέρωση ανά τακτά χρονικά διαστήματα από την εταιρεία μας, γίνεται μόνο αν εσείς το επιλέξετε και για όσο χρόνο επιθυμείτε. Ως εκ τούτου, η Divinajewel στέλνει σχετική ενημερωτική ηλεκτρονική αλληλογραφία e-mail – newsletter στις ηλεκτρονικές διευθύνσης των χρηστών της ιστοσελίδας της, μόνο κατόπιν ρητής συγκατάθεσης τους. H εταιρεία δεν ευθύνεται αν τα newsletter δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την παράδοση
Τα newsletter μας μπορεί να καταλήξουν στο spam φάκελό σας λόγω κάποιου φίλτρου στο πρόγραμμα των email σας, για το λόγο αυτό βάλτε το email της εταιρείας μας στη safe list σας.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newletter ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων της εταιρείας μας μπορείτε να άρετε τη συγκατάθεση σας οποτεδήποτε και χωρίς αιτιολογία μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του site ή να στείλετε στέλνοντας e-mail στην διεύθυνση info@divinajewel.com.
Η ενημέρωση από την εταιρεία μας, γίνεται μόνο αν εσείς το επιλέξετε και για όσο χρόνο επιθυμείτε. Αντίθετα, σε περίπτωση που έχετε κάνει κάποια παραγγελία χρησιμοποιώντας το site μας, αποστέλλουμε αυτοματοποιημένα ενημερωτικά μηνύματα (email) σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας, στα πλαίσια της εκτέλεσης της σχετικής σύμβασης. Σας προτείνουμε να διατηρείτε την ως άνω ηλεκτρονική αλληλογραφία καθ’ όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας.

Εφαρμοστέο δίκαιο και αρμόδια Δικαστήρια

Το ελληνικό δίκαιο διέπει τις συμβάσεις που συνάπτονται με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και αποκλειστικά αρμόδια για την επίλυση διαφορών που απορρέουν από τέτοιου είδους συμβάσεις ορίζονται τα Δικαστήρια της Αθήνας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Divinajewel.com

Αυτή η Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει το βασικό πλαίσιο επεξεργασίας και αποθήκευσης των προσωπικών σας δεδομένων όταν επισκέπτεστε ή κάνετε κάποια αγορά από το divinajewel.com (“ιστότοπος”), σε συμμόρφωση με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών δεδομένων), καθώς και με το εφαρμοστέο εθνικό δίκαιο προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Προσωπικά Δεδομένα Που Συλλέγουμε

Όταν επισκέπτεστε τον “ιστότοπο”, αυτόματα συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησης, τη διεύθυνση IP, τη ζώνη ώρας, και κάποια cookies που είναι εγκατεστημένα στη συσκευή σας. Επίσης, καθώς περιηγείστε στον “ιστότοπο”, συλλέγουμε πληροφορίες για τις σελίδες ή τα προϊόντα που επισκέπτεστε, τις ιστοσελίδες ή τις λέξεις που σας οδήγησαν στην “ιστοσελίδα”, και πληροφορίες σχετικά με τρόπο που κινείστε στον “ιστότοπο”. Αναφερόμαστε σε αυτές τις αυτόματα συλλεγόμενες πληροφορίες ως “Πληροφορίες Συσκευής”
Συλλέγουμε τις Πληροφορίες Συσκευής χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες τεχνολογίες:
– “Cookies” θεωρούνται τα αρχεία στοιχείων που είναι εγκαταστημένα στη συσκευή σας και συχνά περιέχουν ένα ανώνυμο μοναδικό αναγνωριστικό. Για περισσότερες πληροφορίες για τα cookies, και πως να τα απενεργοποιήσετε, επισκεφθείτε το http://www.allaboutcookies.org.
-Τα “Aρχεία Καταγραφής” παρακολουθούν ενέργειες που συμβαίνουν στoν “ιστότοπο”, και συλλέγουν δεδομένα, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP σας, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης, την υπηρεσία παροχής Διαδικτύου, αναφέροντας τις σελίδες εξόδου και στοιχεία για την ημερομηνία/ώρα.
-“Προειδοποιητικά σήματα Web” ,”ετικέτες,” και “εικονοστοιχεία” είναι ηλεκτρονικά αρχεία που χρησιμοποιούνται για την καταγραφή πληροφοριών σχετικά με το πώς μπορείτε να περιηγηθείτε στον “ιστότοπο”.
Επιπλέον, όταν κάνετε μια αγορά ή επιχειρήσετε να πραγματοποιήσετε μια αγορά μέσω του ιστότοπου, συλλέγουμε ορισμένες πληροφορίες από εσάς, συμπεριλαμβανομένου του ονόματός σας, της διεύθυνσης χρέωσης, της διεύθυνσης αποστολής, των πληροφοριών πληρωμής, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διεύθυνση και αριθμό τηλεφώνου. Αναφερόμαστε σε αυτές τις πληροφορίες ως “πληροφορίες παραγγελιών”.
Όταν μιλάμε για “προσωπικές πληροφορίες” σε αυτή την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, αναφερόμαστε στις πληροφορίες συσκευών και στις πληροφορίες για την παραγγελία.
Πώς χρησιμοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες;
Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες παραγγελίας που συλλέγουμε γενικά για να ικανοποιήσουμε οποιεσδήποτε παραγγελίες που τοποθετούνται μέσω του “ιστότοπου” (συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας των πληροφοριών πληρωμής σας, τις σχετικές με τα μεταφορικά και για την έκδοση των τιμολογίων ή/και τις επιβεβαιώσεις παραγγελίας). Επιπλέον, χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες παραγγελιών για να επικοινωνούμε μαζί σας και να ελέγχουμε τις παραγγελίες μας για δυνητικούς κινδύνους ή απάτες, Επίσης, σύμφωνα με τις προτιμήσεις που έχετε μοιραστεί μαζί μας, σας παρέχουμε πληροφορίες ή διαφημίσεις σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας.
Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες της συσκευής που συλλέγουμε για να μας βοηθήσουν στον έλεγχο για δυνητικούς κινδύνους και απάτες (ειδικότερα, για τη διεύθυνση IP σας), και γενικότερα για τη βελτίωση και τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας μας (για παράδειγμα, δημιουργώντας αναλύσεις σχετικά με το πώς οι πελάτες μας περιηγούνται και να αλληλοεπιδρούν με τον “ιστότοπο”, για να αξιολογήσουμε την επιτυχία του μάρκετινγκ και διαφημιστικών εκστρατειών μας) και για σκοπούς μάρκετινγκ/επαναστόχευσης .

Διάρκεια αποθήκευσης προσωπικών δεδομένων

Η Εταιρεία θα διατηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους συλλέχθηκαν. Για το καθορισμό της εκάστοτε περιόδου αποθήκευσης των προσωπικών σας δεδομένων, εξετάζουμε την ποσότητα, τη φύση και την ευαισθησία των εν λόγω προσωπικών δεδομένων, καθώς και τον ενδεχόμενο κίνδυνο βλάβης από μη εξουσιοδοτημένη επεξεργασία ή αποκάλυψης των προσωπικών σας δεδομένων, τον σκοπό της επεξεργασίας και αν αυτός μπορεί να επιτευχθεί με άλλα μέσα, καθώς και τις επιταγές της ισχύουσας νομοθεσίας.

Σκοπός επεξεργασίας

Μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία με εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη για να μας βοηθήσουν να τα χρησιμοποιήσουμε, όπως περιγράφεται παραπάνω. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε το Google Analytics για να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πώς οι πελάτες μας χρησιμοποιούν τον “ιστότοπο” – μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το πώς η Google χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας στοιχεία εδώ: https://www.Google.com/intl/EN/policies/privacy/. Μπορείτε επίσης να εξαιρεθείτε από το Google Analytics εδώ: https://Tools.Google.com/dlpage/gaoptout.
Επιπλέον, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι οι πληροφορίες σας μπορεί να μεταφερθούν εκτός Ευρώπης,, υπό την προϋπόθεση ότι οι εν λόγω χώρες παρέχουν επαρκές επίπεδο προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Τέλος, μπορεί επίσης να μοιραστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να συμμορφωθούμε με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, να ανταποκριθούμε σε κλήτευση, ένταλμα έρευνας ή άλλο νόμιμο αίτημα για πληροφορίες που λαμβάνουμε, ή να προστατεύσουμε με άλλο τρόπο τα δικαιώματά μας.

Μην παρακολουθείτε

Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν αλλοιώνουμε τις πρακτικές συλλογής και χρήσης δεδομένων του ιστότοπού μας όταν βλέπουμε ένα σήμα “να μην παρακολουθείτε” από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Τα δικαιώματά σας

Έχετε το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες που διαθέτουμε για εσάς και να ζητήσετε να διορθωθούν, να ενημερωθούν ή να διαγραφούν τα προσωπικά σας στοιχεία. Αν θέλετε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των στοιχείων επικοινωνίας παρακάτω. Επιπλέον, έχετε δικαίωμα να λαμβάνετε αντίγραφο των αρχείων αποθήκευσης των δεδομένων που σας αφορούν και έχουμε στην κατοχή μας και να ζητάτε τη διόρθωση η διαγραφή τους.

Τροποποιήσεις

Ενδέχεται να ενημερώνουμε κατά καιρούς την παρούσα πολιτική απορρήτου, προκειμένου να αντικατοπτρίζουμε, για παράδειγμα, αλλαγές στις πρακτικές μας ή για άλλους λειτουργικούς, νομικούς ή ρυθμιστικούς λόγους.

Ασφάλεια

Χρησιμοποιούμε τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας προστατεύονται από τον κίνδυνο απώλειας, λανθασμένης τροποποίησης και μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης τρίτων. Στο μέγιστο δυνατό βαθμό, διασφαλίζουμε ότι μόνο εξουσιοδοτημένα πρόσωπα έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και μόνο στο μέτρο που αυτό είναι αναγκαίο για την εκπλήρωση των προαναφερθέντων σκοπών. Η σελίδα όμως, ενώ είναι προστατευμένη από κακόβουλες επιθέσεις ουδεμία ευθύνη φέρει εάν υποκλαπούν δεόμενα κατόπιν κάποιας κακόβουλης ενέργειας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, αν έχετε ερωτήσεις, ή αν θέλετε να υποβάλλετε παράπονο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@divinajewel.com ή μέσω ταχυδρομείου, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που παρέχονται παρακάτω:
Divinajewel,ΧΧΧΧΧΧΧΧ, Καλλιθέα

Πολιτική Επιστροφών

Η πολιτική μας επιτρέπει στους πελάτες μας να επιστρέφουν ως και 14 μέρες από την παραλαβή τους τα προϊόντα που αγόρασαν. Μετά από τις 14 μέρες από την ημερομηνία παραλαβής δεν αποζημιώνουμε ή ανταλλάσσουμε τις αγορές σας.
Για να δεχτούμε την επιστροφή σας θα πρέπει τα προϊόντα να επιστρέφονται αχρησιμοποίητα, στην κατάσταση που σας στάλθηκαν. Θα πρέπει επίσης να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία. Επίσης, θα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη παραλαβής τους, τον αριθμό παραγγελίας και το πρωτότυπο τιμολόγιο. Στην περίπτωση επιστροφών τα μεταφορικά δεν συμπεριλαμβάνονται στην επιστροφή των χρημάτων σας. 

Επιστροφή Χρημάτων

Όταν παραλάβουμε τα προϊόντα που επιστρέφετε και βεβαιωθούμε ότι τηρήσατε τις παραπάνω προδιαγραφές θα σας στείλουμε ένα mail όπου θα επιβεβαιώνουμε την παραλαβή τους. Θα σας κοινοποιήσουμε την αποδοχή της επιστροφής και θα καταβάλουμε τα χρήματά σας σύμφωνα με τον αρχικό τρόπο πληρωμής σας σε μερικές μέρες. Στην περίπτωση που έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα θα επιστρέψουμε τα χρήματά σας στην πιστωτική σας κάρτα.
Σε περίπτωση που η επιστροφή των χρημάτων σας καθυστερεί, καταρχήν ελέγξτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Στη συνέχεια επικοινωνήστε με την εταιρία της πιστωτικής σας κάρτας γιατί μπορεί να χρειασθεί κάποιος χρόνος έως ότου εμφανισθεί η κατάθεση. Αν παρόλα αυτά δεν λάβετε την επιστροφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο email info@divinajewel.com

Αντικατάσταση Προϊόντων

Αντικατάσταση γίνεται μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα έρχονται σε σάς ελαττωματικά ή κατεστραμμένα. Στην περίπτωση αυτή στείλτε μας ένα mail στη διεύθυνση info@divinajewel.com και στείλτε το αντικείμενο στη διεύθυνση:
Divinajewel
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧ
Καλλιθέα 17675
Αθήνα
ΕΛΛΑΣ

Αποστολή

Παρακαλούμε επιστρέφετε τα προϊόντα σας στην παρακάτω διεύθυνση:
Divinajewel
ΧΧΧΧΧΧΧΧ  ΣΣΣ
Καλλιθέα 17675
Αθήνα
ΕΛΛΑΣ

Στην περίπτωση επιστροφών τα μεταφορικά δεν συμπεριλαμβάνονται στην επιστροφή των χρημάτων σας. Θα συμπεριλάβουμε τα μεταφορικά στην επιστροφή χρημάτων μόνο σε περίπτωση που το προϊόν φθάσει σε σάς κατεστραμμένο ή ελαττωματικό και θα πρέπει να επιστρέψετε τα αντικείμενα με την ΕΛΤΑ εντός Ελλάδος και με το Εθνικό Ταχυδρομείο της χώρας σας εκτός Ελλάδος.

Αποστολή Προϊόντων

Τρόπος Αποστολής Ελλάδα
Αποστολή με τα ΕΛΤΑ με συστημένο πακέτο.
Εκτιμώμενος χρόνος αποστολής: Αττική: 1-4 εργάσιμες μέρες από την ημέρα αποστολής.
Υπόλοιπη Eλλάδα: 4-6 εργάσιμες μέρες από την ημέρα αποστολής.
Θα λάβετε έναν κωδικό αναζήτησης με mail για την παρακολούθηση της αποστολής σας.
Μεταφορικά: Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 40€, 3,50 Ευρώ για παραγγελίες κάτω των 40€.
Τρόπος Αποστολής στην Ευρώπη και τον Υπόλοιπο Κόσμο:
Συστημένο: Εθνικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση που δηλώνετε.
Εκτιμώμενος χρόνος αποστολής:
Ευρώπη: 4-7 εργάσιμες μέρες από την ημέρα αποστολής.
Υπόλοιπος Κόσμος: 5-10 εργάσιμες μέρες από την ημέρα αποστολής.
Θα λάβετε έναν κωδικό αναζήτησης με mail για την παρακολούθηση της αποστολής σας μέσω της σελίδας του Εθνικού Ταχυδρομείου της χώρας παράδοσης.
Μεταφορικά: Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 40€, Ευρώπη: 4.70 Ευρώ, Υπόλοιπος Κόσμος: 5.00 Ευρώ για παραγγελίες κάτω των 40€
Θα λάβετε έναν κωδικό αναζήτησης με mail για την παρακολούθηση της αποστολής σας μέσω της σελίδας του κούριερ που θα σας αποσταλεί.

Χώρες της Ευρώπης θεωρούνται: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Λιθουανία, Λετονία, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία, Κύπρος, Λουξεμβούργο, η Ισλανδία, Νορβηγία, Ελβετία.
Οι υπόλοιπες χώρες εντάσσονται στον Υπόλοιπο Κόσμο
Δεν κάνουμε αποστολές το Σαββατοκύριακο και τις επίσημες αργίες. Οι αποστολές για παραγγελίες μετά τις 2μμ ώρα Ελλάδος αποστέλλονται την επόμενη ημέρα.

Η εταιρία μας δεν έχει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις μετά την αποστολή.
Πακέτα που δεν παραδόθηκαν: Όταν ο μεταφορέας επιστρέφει ένα πακέτο που δεν παραδόθηκε στον παραλήπτη εκδίδεται μια πλήρης επιστροφή χρημάτων προς εσάς μείον τα έξοδα αποστολής. Αν θα θέλατε ακόμα να αγοράσετε τα προϊόντα που δεν σας παραδόθηκαν, είστε ευπρόσδεκτοι να κάνετε μια νέα παραγγελία, αν τα προϊόντα είναι ακόμα διαθέσιμα για αγορά.
Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς και γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό για σας να γνωρίζετε το πώς χρησιμοποιούμε και μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας. Θα θέλαμε οι διεθνείς πελάτες μας να γνωρίζουν ότι οι διασυνοριακές μεταφορές υπόκεινται σε άνοιγμα και έλεγχο από τις τελωνειακές αρχές. Επίσης, ενδέχεται να παρέχουμε ορισμένες πληροφορίες σχετικές με τη παραγγελία σας, την αποστολή και το προϊόν που παραγγείλατε στους διεθνείς μεταφορείς, και τέτοιες πληροφορίες μπορεί να κοινοποιούνται από τους μεταφορείς στις τελωνειακές αρχές, προκειμένου να διευκολυνθεί ο εκτελωνισμός και η συμμόρφωσή τους με τους τοπικούς νόμους.

Διεθνές επιστροφές

Αν επιστρέψετε ένα προϊόν σε μας, θα είστε εσείς ο εξαγωγέας από τη χώρα προορισμού. Ο τίτλος και κίνδυνος απώλειας κατά τη μεταφορά περνάει σε μας αμέσως μετά την παραλαβή στην αποθήκη μας.
Τελωνείο, Δασμοί και Φόροι
Ο παραλήπτης είναι ο εισαγωγέας και πρέπει να συμμορφώνεται με όλους τους νόμους και τους κανονισμούς της χώρας προορισμού. Παραγγελίες που αποστέλλονται εκτός Ευρώπης μπορεί να υπόκεινται σε εισαγωγικούς φόρους, δασμούς και τέλη που εισπράττονται από τη χώρα προορισμού. Ο παραλήπτης της αποστολής μπορεί να υπόκειται σε τέτοιους φόρους εισαγωγής, δασμούς και τέλη, οι οποίοι επιβάλλονται μόλις μία αποστολή φτάσει στη χώρα του παραλήπτη. Πρόσθετες επιβαρύνσεις για τον εκτελωνισμό επιβαρύνουν τον παραλήπτη. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο πάνω στις χρεώσεις αυτές και δεν μπορούμε να προβλέψουμε το ύψος τους. Οι τελωνειακές πολιτικές ποικίλλουν ευρέως από χώρα σε χώρα. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τοπικό τελωνειακό γραφείο σας για περισσότερες πληροφορίες. Όταν απαιτούνται διαδικασίες εκτελωνισμού, μπορεί να προκληθούν καθυστερήσεις πέρα από τις αρχικές εκτιμήσεις μας για την παράδοση.